ВОДЕЋА НАЦИОНАЛНА ОПЦИЈА: Српска десница основала Општински одбор и у Беочину!

Српска десница основала је Општински одбор Беочин. Оснивачкој скупштини присуствовало је више од 70 људи, а за председника је изабран Радослав Кнежевић.

Оснивању одбора поред председника Мише Вацића, присуствовао је Саша Дујовић, саветник  у Министраству за рад, запошљавање,борачка и социјална питања, Демо Бериша, председник Матице Албанаца у Србији, Бранислав Пухало, председника Савета за безбедност СД, Дамир Шимпрага, потредседник, чланови Председништва Српске деснице, као и велики број истакнутих националиста и привредника који су дошли да дају подршку Српској десници.

Председник Вацић је нагласио да је неопходно да се сви заједно укуључе у рад одбора и да само на тај начин могу да постану у будућности партнер локалној власти и да учествују на изборима.

„Српска десница је водећа национална опција, и ми јасно кажемо да желимо да видимо што већи број српских родољуба у институцијама.“, рекао је Вацић. „Свим силама се залажемо за стратешки развој јаке националне привреде која није у власништву странаца јер она представља основу суверености. Пре свега, сматрамо да је приоритет улагање у развој малих и средњих предузећа као подлоге за повећање ефикасне запослености. Такође, посебну пажњу би требало усмерити на пољопривреду као један од најважнијих стубова привреде и привредног развоја.“

Радослав Кнежевић се захвалио на указаном поверењу истичући да је оснивање одбора само почетак, и да ће у наредном периоду беочински одбор показати своју јачину, која ће бити мерљива само и искључиво резултатима.

About the author

Related

Оставите одговор