Вељи одбори беже у Српску десницу !

Након најаве Илића да ће покренути нову десницу,
Целокупни одбор Нове Србије у Бачкој Паланци на челу са председником одбора Николом Бјељац – Пиџом прешао у Српску десницу
Чувени предузетник из Бачке Паланке потписао је у седишту Српске деснице на Теразијама приступање  Српској десници. Бјељац је понео велики број приступница у Бачку Паланку да учлани све људе из одбора Нове Србије, јер како је истакао у Српској десници  је препознао иницијативу искреног залагања за Србију и њен народ. За то је добио подршку свих чланова, досадашњег одбора Нове Србије. Патриоте из Нове Србије своје место виде уз најмлађег политичког лидера, председника Српске деснице Мишу Вацића, који је већ успео око себе да окупи 16 патриотских и ветеранских покрета и удружења.
„Миша Вацић, иако млад човек, је велики борац и може патриоте да води у успешну будућност, да остваримо заједно победу за наш народ, наспрам Веље који је изиграо поверење свих чланова.“ истакао је Никола Бјељац.
Српска десница, у задње време води преговоре о преласку и са људима из других патриотских странака, а о томе ће упознати јавност када се озваничи прелазак, као што је био случај са Новом Србијом, у Бачкој Паланци.

About the author

Related

Оставите одговор