СРПСКА ДЕСНИЦА: ТЕЛЕВИЗИЈА Н1 ИЗВЕШТАВА НЕОБЈЕКТИВНО И КОРИСТИ МИШУ ВАЦИЋА ЗА ПРОМОЦИЈУ ЛИЧНИХ ФРУСТРАЦИЈА

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ ПОВОДОМ НЕОБЈЕКТИВНОГ И ЗЛОНАМЕРНОГ ИЗВЕШТАВАЊА ТЕЛЕВИЗИЈЕ Н1, КОЈА ПОСЛЕДЊИМ ТЕКСТОМ НА СВОМ ПОРТАЛУ ДИРЕКТНО ПОКУШАВА ДА  УРУШИ КРЕДИБИЛИТЕТ ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ ДЕСНИЦЕ МИШЕ ВАЦИЋА

Линк текста: http://rs.n1info.com/a390388/Vesti/Misa-Vacic-Izvrsio-sam-gradjansko-hapsenje.html

Српска десница најоштрије осуђује либерално америчку телевизију Н1, која је на свом порталу објавила вест под насловом – Миша Вацић „Извршио сам грађанско хапшење“.

Телевизија која је и у претходном периоду била преоптерећена ликом и делом председника Српске деснице, преноси вест како Миша Вацић тврди да је спасао једну баку у Булевару Зорана Ђинђића на Новом Београду.

Обзиром да се новинари и уредници Н1 констанстно позивају на истраживачко новинарство, овим путем их позивамо да раде свој посао. Портал злонамерно износи спекулације намерно користећи непримерен израз, којим се читалац наводи да посумња у веродостојност текста, односно у изјаву Мише Вацића.

Пошто очигледно морамо Н1 да учимо истраживачком новинарству, упућујемо их на Полицијску станицу Нови Београд у Булевару Михајла Пупина 165, која је изашла на увиђај и том приликом направила записник о инциденту који се догодио.

Нажалост, телевизија Н1 не може да прикрије мржњу према родољубима, па уместо да један леп гест младог човек буде испраћен као пример за друге грађане, они користе за промоцију личних фрустрација.

Служба за информисање Српске Деснице

About the author

Related

Оставите одговор