Српскa десницa положила је венац у Булевару хероја Кошара


„Сваки Србин је дужан да се са поносом сећа свих хероја са Кошара, који су се јуначки борили у немогућим условима, који су сваки дан гледали смрти у очи не желећи да се предају нити одступе милиметар зарад своје отаџбине. То су били махом млади хероји, а то говори просек од 25 година оних који су ту оставили своје животе“ подсећа Миша Вацић, председник Српске деснице.
„Посебна нам је част да смо венац положили са господином Дејаном Марјановићем и његовим саборцима из САБОР-а, а неки од њих су се и сами јуначки борили на Кошарама“ истакао је Вацић.
Српска десница ће увек бити поносна на српске јунаке из свих досадашњих ратова за отаџбину, а порука која се данас мора чути из уста свих родољуба јесте – РАЗГРАНИЧЕЊЕ ЈЕ БИЛО НА КОШАРАМА – НЕМА ПОДЕЛЕ – НЕМА ПРЕДАЈЕ – ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ – КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

Као и прошле године, делегација Српске деснице положила је венац у Булевару хероја Кошара  на дан када је започела чувена битка на југословенско-албанској граници која је трајала 67 дана и однела 108 живота.

About the author

Related

Оставите одговор