Шта Вацић поручује онима који су их прозивали да желе да одвлаче гласове: „Њихов изборни резултат ће бити раван статистичкој грешци.“

Српска десница одржала је Конференцију за медије поводом одлуке Председништва о изласку на београдске изборе.

Председник Миша Вацић, изнео је став Српске деснице да је донета коначна одлука и да Српска десница неће учествовати на изборима за Скупштину града Београда. Вацић је истакао да је неизлазак на изборе стратешка одлука.
„Српска десница формирана дугорочно, иако смо оптуживани од стране такозваних родољубивих група да смо формирани само за ове изборе како би им одвукли наводне њихове гласове. Те злонамерне опаске овом приликом демантујемо , јер они који су се заветовали, и који су вратари , они који нас оптужују, показаће своју вредност након избора, када ће њихов резултат бити раван статистичкој грешци. Ми, из Српске деснице, својим чином им омогућујемо да гласове које смо наводно требало да им узмемо, могу сада слободно да присвоје себи. Српска десница је сигурна да ће резултат на изборима бити такав, те да ће након те организације ће моћи само да се угасе“, рекао је Миша Вацић, додајући да су те организације своје време за кампању највише користили управо нападајући Срспку десницу.


„Користим ову прилику да представницима седме силе и јавности покажем доказни материјал, у којем се јасно види да су припадници Двери били ти који су уз медијску хајку, покушали и да хакују сајт Српске деснице, тиме показујући своју немоћ. Овим се јасно доказује да су припадници Двери починили кривично дело. Захтевамо од надлежних органа да сходно томе реагују и очекујемо да буду процесуирани у складу са законом.“
Српска десница је по свим релевантним истраживањима, далеко изнад појединих назови десничарских листа, и у складу са тиме ће своју јачину усмерити ка инфраструктурном уређењу и припремама за прве наредне републичке изборе.

About the author

Related

Оставите одговор