SRPSKA DESNICA: DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI

Omladina Srpske desnice položila je venac na spomen – obeležje Milici Rakić, u Tašmajdanskom parku, u znak sećanja na svih 79 dečijih žrtava koje su nastradale tokom NATO agresije 1999.godine.

„Milica je imala svega tri godine. Nato projektil je pogodio porodičnu kuću Rakića i Milicu usmrtio dok je sedela na noši. Ona je postala simbol stradanja sve dece koja su nedužna poginula od strane NATO agresora. Za njih je ona bila samo „koleteralna šteta“, rekao je Nikola Demir, poverenik omladine Srpske desnice Beograd.

„Milica je bila vršnjakinja mnogih od nas. Bila je dete koja tada nije ni umela da izgovori reč rat.“

 

 

Ovaj skup posvećen je svim nastradalim mališanima, svima koje su zlikovci nazvali „kolateralna šteta“!

Danas podsećamo sebe i druge, da ove nikad prežaljene žrtve koje je pretrpeo naš narod i njihove porodice, nikada nećemo zaboraviti. Ne samo da zločin prema najnevinijim stvorenjima-deci-nećemo zaboraviti, već  nikada nećemo ni oprostiti.

„Uz hiljade ubijenih i osakaćenih civila, NATO snage u svoj krvavi bilans uključuju i nevinu decu. Ovakve varvarske akte portparol NATO Džejmi Šej naziva banalnim izrazom „kolateralna šteta“. Pravo na zaborav nemamo, pravo na oproštaj ne zaslužuju oni koji su zločin počinili. Kod naših ubica nema kajanja,nema molbe za oproštaj!“, poručila je omladina Srpske desnice.

Nastavićemo da čuvamo uspomenu na sve naše junake odbrane,na sve nevino postradale civile,a naročito na bolan i nenadoknadiv gubitak života onih najbezazlenijih –nevine dece.

Neka im je večna slava i večiti nezaborav od srpskog naroda!

Jer… Bili su samo deca

 

About the author

Related

Ostavite odgovor