СРПСКА ДЕСНИЦА: АМЕРИЧКА Н1 ТЕЛЕВИЗИЈА ВРШИ ТРОВАЊЕ ДЕЦЕ. „БИТКА НА ДРИНИ“ ЈЕ ДРУШТВЕНА ИГРА КОЈА УЧИ МЛАДЕ О СЛАВНОМ НАСЛЕЂУ ПРЕДАКА ЈУНАКА

„Слободни грађанин“ Миша Вацић присуствовао је такмичењу у друштвеној игри за децу „Битка на Дрини“ током прославе Дана основне школе у „Јелена Ћетковић“ на Звездари.
У оквиру прославе Дана школе, организовано је такмичење и промоција стратешке друштвене игре „Битка на Дрини“.

-„Битна на Дрини“ је друштвена игра кроз коју млади нараштаји, играјући је, уче о својој историји и славном наслеђу предака јунака. То је игра направљена од Сабора удружења борачких и ветеранских удружења Србије са паролом да: „рат остане заувек само игра“ , рекао је председник Српске деснице, Миша Вацић.

Насмејани основци су коначно имали прилику да науче један део српске историје кроз едукативано забаван начин. Највероватније да (америчка) Телевизија Н1 не би ни реаговала, да игра ипак не велича српску националну историју. Опште позната чињеница је да је уређивачка политика овог слободног медија заснована (искључиво и само) на антисрпској и антидржавног кампањи.


Овим путем подсећамо новинаре и уреднике Н1 да је за веродостојност прилога потребно имати реалне особе, а не измишљене и забринуте родитеље који (гле чуда!) о Миши Вацићу тврде да је осуђиван криминалац. Господо, то су ипак тешке речи! Миша Вацић је осуђиван искључиво и само због пропагирања српске националне политике од стране издајничког жутог режима. Лажни НН родитељ тврди да је Вацић декларисани националиста. Јесте. И у томе заиста нема ништа спорног. Национализам значи приврженост сопственом народу и његовим интересима.
Пошто се Н1 позива на конвенцију Уједињених нација о правима детета, јер је забрањено страначко деловање у школским просторијама, дужни смо и информацију – Српска десница је Удружење грађана које у свом статуту има регистровано очување националног идентитета српског народа. А друштвена игра „Битка на Дрини“ је донација Сабора борачких удружења Републике Србије.
С тога… У ОШ „Јелена Ћетковић“ нико није био у функцији представљања политике. Тог дана у школи је представљена само српска младост и родољубље.
Српска десница са поносом истиче да ће и у будућности подржати сваки вид промоције патриотизама међу младима.
Тровање деце индоктринацијом аутошовинизма врши YIHR као и многе друге НВО, које Н1 често велича.
Јасно је да је овде проблем игра која учи децу љубави према Србији. Миша Вацић као осведочени патриота је искоришћен само као повод за напад.

 

Служба за информисање Српске деснице

About the author

Related

Оставите одговор