ОМЛАДИНА ДЕСНИЦЕ: ИСЕЛИТЕ НАТО ПАКТ ИЗ ГЕНЕРАЛШТАБА СРПСКЕ ВОЈСКЕ

Омладина Српске деснице одржала је протест испред Министарства одбране Србије подсећајући на жртве НАТО агресије 1999.године.

Велики транспарент, на коме коме је истакнута порука „Иселите канцеларију НАТО из Министарства одбране Србије“, подећа на неке од највећих злочина која су учињена током бомбардовања Србије.

У име омладине Српске деснице, новинарима се обратио Михајло Јањић, а затим су сви заједно предали писмо са захтевом Министру одбране Александру Вулину.

 

Преносимо писмо у целости.

 

ЗАХТЕВ ДА СЕ ИСЕЛЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ НАТО АЛИЈАНСЕ ИЗ МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ СРБИЈЕ 

 

ПОШТОВАНИ МИНИСТРЕ ОДБРАНЕ ГОСПОДИНЕ ВУЛИН, ОБРАЋАМО ВАМ СЕ У ИМЕ СРПСКИХ РОДОЉУБА, У ИМЕ СВИХ ОНИ КОЈИ СУ ПРЕТРПЕЛИ ЗЛОЧИНАЧКУ НАТО АГРЕСИЈУ, КОЈА ЈЕ ПОД СЛОГНОМ „МИЛОСРДНИ АНЂЕО“ БОМБАРДОВАЛА СРПСКИ НАРОД, У ИМЕ МИЛИЦЕ РАКИЋ И СВЕ НЕДУЖНЕ ДЕЦЕ, У ИМЕ СВИХ ВОЈНИКА КОЈИ СУ СТРАДАЛИ БРАНЕЋИ СВОЈУ ОТАЏБИНУ, У ИМЕ СВИХ ЖРТАВА РАТА 1999.ГОДИНЕ,

ПОДРЖАВАЈУЋИ ПОЛИТИКУ ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И ВЛАДЕ СРБИЈЕ О ВОЈНОЈ НЕУТРАЛНОСТИ ТРАЖИМО ДА СЕ КАНЦЕЛАРИЈА НАТО АЛИЈАНСЕ ПРЕМЕСТИ ИЗ МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ И ИНСТИТУЦИЈА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ.

ВОЈНА НЕУТРАЛНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ  ЈЕСТЕ ЧУВАР НАШИХ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА И ЈАСНО ОЗНАЧАВА НАШ ДРЖАВНИ СУВЕРЕНИТЕТ.

КАНЦЕЛАРИЈА НАТО АЛИЈАНСЕ У МИНИСТАРСТВУ ОДБРАНЕ  ЈЕ СРАМАН ЧИН КОЈИ ЈЕ ПОЧИНИО РЕЖИМ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ.

ЗАДЊИХ ГОДИНА МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ЈЕ ЈАСНО ПОКАЗАЛО ПРОМЕНУ У ПОЛИТИЦИ ЧИЈЕ ЈЕ ОЛИЧЕЊЕ БИЛО ТОПЉЕЊЕ ТЕНКОВА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ, КОЈУ ЈЕ СПРОВОДИО ИЗДАЈНИЧКИ ЖУТИ РЕЖИМ. САДА МИИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ОПРЕМА ВОЈСКУ СРБИЈЕ САВРЕМЕНИМ РУСКИМ НАОРУЖАЊЕМ, ВРАЋА РАТНЕ ХЕРОЈЕ ДА БУДУ УЧИТЕЉИ БУДЋИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА ВОЈНИХ ОФИЦИРА, И ВРАЋА УГЛЕД И ПОНОС ВОЈСЦИ СРБИЈЕ, ТЕ БИ ИСПУЊЕЊЕ НАШЕГ ЗАХТЕВА БИЛО НАСТАВЉАЊЕ ПАТРИОТСКЕ ПОЛИТИКЕ КОЈУ СПРОВОДИ МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ И ЗА КОЈУ ИМА ПОДРШКУ СРПСКОГ НАРОДА.

ЈАСНА ПОЛИТИКА ВОЈНЕ НЕУТРАЛНОСТИ И ПОШТЕНИ ОДНОСИ СА ПАРТНЕРИМА – КАКО НА ИСТОКУ, ТАКО И НА ЗАПАДУ, ТРЕБАЛО БИ ДА ЗНАЧЕ ДА, КАО ШТО ОДКБ НЕМА СВОЈЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ У МИНСТАРСТВУ ОДБРАНЕ, ТАКО НИЈЕДАН ДРУГИ САВЕЗ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ИМА. А ПОГОТОВО НЕ НАТО.

СРДАЧАН ПОЗДРАВ.

ЖИВЕЛА ВОЈСКА СРБИЈЕ.

СЛУЖИМО СРБИЈИ!

About the author

Related

Оставите одговор