Најновије истраживање пред београдске изборе: СНС 43 одсто. Ко прелази цензус?

„Српска десница ће бити једина будућност за избор српских патриота!“ – Миша Вацић

Најновија истраживања, које је спровела агенција Инфинити груп уочи избора у Београду,  показују да би  Српска напредна странка освојила највећи проценат гласова, односно 43 одсто.

Српска десница, да је учествовала на овогодишњим изборима, освојила би 3,4 процента. Председник Миша Вацић рекао је да је неизлазак на изборе стратешка одлука  и да је СД формирана дугорочно, а не да би одвукла наводне гласове такозваних родољубивих група, које су и пласирале те оптужбе.

Истраживање које је спроведено на репрезентативном узорку од 1500 испитаника, односило се на испитивање ставова грађана Београда о политичкој опредељености на локалним изборима.

За Српском напредном странком следи коалиција ПСГ – Драган Ђилас – НС која може да очекује 11 одсто подршке, затим група грађана Александра Шапића са 6,  а СПС 5,5 процената. Демократска странка има подршку од 5,1% ,  док ће за Српску радикалну странку  гласати 5 одсто Београђана.

Председник Српске деснице истакао је да они који су се заветовали, и који су вратари, они који оптужују нас – да ће показати своју вредност након избора, када ће њихов резултат бити раван статистичкој грешци.

„Српска десница, својим чином неизласка на изборе, омогућује да гласове које смо наводно требало да им узмемо, могу сада слободно да присвоје себи. Српска десница је сигурна да ће њихов резултат на изборима бити такав  да ће након тога те организације моћи само да се угасе.  Српска десница ће бити једина будућност за избор српских патриота “, рекао је Вацић.

 

 

About the author

Related

Оставите одговор