МИША ВАЦИЋ: ИЗМИШЉЕНИ ФЕСТИВАЛ ВРЕЂА ОСЕЋАЊА СВИХ ГРАЂАНА СРБИЈЕ ВЕЛИЧАЊЕМ ШИПТАРСКИХ СЕПАРАТИСТА

Српска десница је данас изразила протест због одржавања срамног фестивала Мирдита који вређа осећања свих грађана Србије величањем шиптарских сепаратиста.

Педесетак чланова Српске деснице, предвођени предесником Мишом Вацић окупили су се у Бирчаниновој улици, недалеко од Центра за културну деконтаминацију, где се и одржало отварање „фестивала“ у организацији Иницијативе младих за људска права. Са члановима Српске деснице био је и Сима Спасић, председник удружења породица Косметских жртава.

Плаћеничка манифестација којој су присуствовавали само они који мисле да је Србија геноцидна, Тесла чудак (и по њима сигурно Хрват), уранијум лековит, Београд селендра наспрам „њихових урбаних метропола“ , а Срби народ без порекла. На челу са Чедомиром Јовановићем, Вераном Матићем, Добрицом Веселиновићем из Иницијативе „Не да(ви)мо Београд“, деконтаминираном Борком Павићевић и још неколицином НАТО плаћеника и издајника.

 

Шиптарски тероризам над српским становништвом на Косову и Метохији континуирано траје. Неки измишљени фестивал само подсећа Србију и наше жртве на све злочине ОВК сепатартиста. Подсећа нас на сваког убијеног војника, на свако недужно страдало дете, на све најмонструозније злочине које су терористи уз подршку Западних моћника починили.

„Српска десница јавно диже глас протеста против понижавајућег догађаја, којим организатори желе да испровоцирају све национално свесне грађане Србије и родољубе. А нас је више. Више од издајника. Наш глас ће се чути знатно даље. Јер је наш глас – глас слободе Косова и Метохије.“, рекао је председник Српске денице Миша Вацић.

About the author

Related

Оставите одговор