Џим Доусон открио на Другом сабору Српске деснице

Говор Џима Досона, комаданта паравојски шкотских ираца у Алстеру, на другом сабору Српске деснице пред препуном салом Сава Центра.

Говор господина Џима Досона, Шкота из Северне Ирске, тачније из Алстера, бившег командног официра добровољачких паравојних јединица Алстера, борца против америчке либералистичке теологије, борца против марксистичких терориста, три пута рањаван у борбама за одбрану свог огњишта. Изузетно утицајан међу наионалистима широм Европе. Отац и деда једанаесторо деце који су сви националисти и родољуби.

Обраћање на Сабору Деснице:

Косово је Србија!

Поздрав из Белфаста мојој српској браћи, ја нисам Енглез, ја сам Шкот из Северне Ирске из Алстера. То је исто племе као што бисте рекли да су горштаци и сељани, тако мој народ називају у Америци.

Ја нисам типичан западни Европљанин, за почетак ја нисам геј, нисам вегетаријанац и нисам кукавица. Као и Срби, ја се борим када било ко прети мом народу и мојој вери. И ја сам се борио против оних који су покушали да украду земљу мог народа. И ако они покушају поново, ја ћу се поново борити по Божијој вољи.

Тако да ја разумем српског човека, боље речено ја разумем правог Србина, родољуба који воли свој народ и који има храброст да стави свој живот у прву линију одбране, части своје отаџбине и сећања на Светог Саву и Цара Лазара.

Волео бих да се захвалим и да благосиљам овај нови невероватни покрет „Српску Десницу“ и све оне који су имали ту визију и храброст да изграде ову фантастичну партију.

Ја се захваљујем мом драгом саборцу Миши Вацићу и свима другима који су ме позвали. Ово је велика част за мене и ја вам могу рећи да сам ја ваш саборац и у добру и у злу, увек ћу стајати са Србима и дођавола са НАТО пактом и бриселском мафијом.

Међутим, пријатељство међу Европљанима и сарадња је не само пожељна, него је и витална, али не у облику бирократске ноћне море коју представља Европска Унија. Да, ми желимо да будемо уједињени у заједничкој култури и вери, али нама нису потребни пет хиљада претплаћених технократа из Брисела да би обликовали ту сарадњу.

Ми смо већ уједињени, ваш Бог је мој Бог, ваша кожа је моја кожа и ваша култура је и моја култура. Па какве онда потребе ми родољуби имамо за неким лажно конструисаним друштвеним уједињењем које пре свега промовише антихришћанску дегенерацију наше деце.

Пријатељи, ја вас данас морам упозорити да је запад пропао. У нашим школама чак нашу децу више не називају дечацима и девојчицама иако то представа њихов природни род, противљење томе се може завршити тако да наши наставници изгубе свој посао и да се суоче са законским тужбама.

Запад је преплављен хордама исламских освајача са истока који броје шездесет милиона људи и који расту. Наше вође од којих већина не представља ништа до кукавних смешних баба које жмуре пред чињеницом да је више од милион наших жена било силовано само у Енглеској за време последњих десет година.

Родољуби, широм запада се осећају немоћним, изданим, препуштеним својој судбини. Ми одбацујемо капитализам и безбожну халапљиву културу коју су нам наметнули Атлантисти и ми сада сви гледамо према истоку, према Русији и источној Европи као примерима које треба следити. У нашим западним патриотским пабовима ми наздрављамо Путину, Орбану и Србима као херојима и људима од вере који се супротстављају модерним кугама, а које уништавају западни свет и наше народе.

Запад је пропао и ја се захваљујем Богу што је тако, јер је моје срце било сломљено нашом декаденцијом, похлепом, перверзијама и безбожним понашањем. Али ускоро пламенови сукоба ће појести стари светски поредак, а Божијом вољом они од нас који преживе на западу ће моћи да изграде нови свет. Свет где стара подела на исток и запад више неће постојати, свет где ће мој син бити и ваш син и где ће Срби и Британци бити уједињени у истој вери и поштовању.

Али да би постигли тај сан, ту утопију, необично је битно да сви ми радимо заједно. Суштински је битно да оставимо са стране све наше спољне или унутрашње разлике и да радимо у нашим земљама као права браћа. Ви Срби као и ми из Алстера имамо довољно непријатеља споља да би дозволили себи поделу наших снага унутра око смешних малих расправа или различитих мишљења.

Ви морате ујединити целу десницу и верујте ми, драги моји саборци, када се десница цела уједини никакве либералне издајице нас неће зауставити, а када се Срби уједине ништа на планети земаљској вас не може зауставити.

Вера и нација! Саборност, саборност, саборност! Живела Србија!

Ко је Џим Доусон? Џим (Џејмс) Досон

Шкотланђанин из Алстера (Северна Ирска). Рођен 1964-те.у Северном Ланаркширу, Шкотска. Од стране Тајмса, оквалификован као „човек из сенке британске екстремне деснице“.

Био је члан неколико организација док је са некима само сарађивао. Био члан Реда Оранжа. Финансијски подигао БНП (Британска Национална Партија), иако формално никад није био члан те странке која је у неколико наврата била трећа политичка странка по снази у Уједињеном Краљевству. Један је од оснивача и људи који су финансијски подигли Британ Фрст (Britain First) иако формално никад није био члан ове странке. Активиста је покрета против абортуса. У младости учествовао у грађанском рату у Северној ирској као лојалистички добровољац (официр) у борби против ИРА. Неколико пута рањаван. Активан у више пројеката са традиционалистичким и патриотским полазиштима на међународном плану. Велики пријатељ Србије и Русије са јасним геополитичким про-руским и про-српским позицијама, поготово у вези са питањем Косова и Метохије.

НАЦИОНАЛИСТ

About the author

Related

Оставите одговор