Београдски избори – све лажи демократско либералног блока

 У јеку предизборне кампање на нивоу града Београда, просечан гласач има осећај сличан Алиси док кроз зечју рупу пропада ка Земљи чуда.

Бивши властодршци свих могућих полуга моћи и одлучивања, опозиционари и претенденти на изгубљене функционерске фотеље обрушавају се безобзирно на све оно што представља актуелна градска владајућа гарнитура.

Бивши градски функционери највишег ранга, исти они који су материјално обезбедили пет генерација својих потомака, папагајски, досадно и у хору понављају отрцане политикантске мантре:

  • за време злочиначког режима Слободана Милошевића гутали смо сузавац зарад слободе и боље будућности – невероватна и подругљива тврдња за оне стотине хиљада грађана Београда који су заиста гутали сузавац, НАТО бомбе, трпели беду и немаштину изазвану неправедним санкцијама дела међународне заједнице и још много тога
  • власт коју је на изборима 2012.године изабрао народ  је корумпирана, лоповска и антинародна – никако да помахнитала „демократска“ братија објасни „простим“ грађанима Београда ко је то ванинституционалним методама, од октобра 2000.године узурпирао државне институције, јавне установе и друштвена предузећа; ко је пуних 12 година правио дивљачке приватизације, намештао тендере, арчио народну имовину, урушавао по диктату банкарски, финансијски и економски систем државе? ко је од 2000-2012 заводио медијски мрак, спроводио нелегалне хајке на политичке противнике, изручивао нелегитимном хашком суду српске војне, полицијске и државне званичнике не пружајући им никакву правну нити бар моралну помоћ?
  • садашња локална власт одговорна је за рапидно осиромашење градске популације „виспрени европејци и демократе светског калибра“  никада до краја, транспарентно и без замуцкивања нису Београђанима и грађанима Србије испоставили коначан рачун за чувени мост преко Аде… По градским кулоарима се шушка о износу близу милијарду евра за овај пројекат, а за тај износ могла су се изградити два моста преко Дунава и четри преко Саве.

Актуелна београдска власт можда није најсавршенија. Ниједна није ни била. Јер увек може и мора боље, али за 5 година рада учинила је за Београд многоструко више од „демократа“ који су имали прилику 12 година за доказивање своје компетентности. И то је необорива чињеница видљива на градској инфраструктури, у социјалној сфери као и у приливу иностраних инвестиција и туристичкој посети.

Захваљујући наслеђу, односно развалинама 12-годишњег „демократског“ пустошења, од тренутне власти Беогада нисмо смели више ни да очекујемо. А верујемо да су превазишли и сопствена очекивања.

Оптужујући Милошевићево наслеђе од 1990. до 2000. године, за сопствене, досманлијско-рођачке  неуспехе у транзицији, економији и политици, нека искрени демократи Београда покушају да схвате и много теже терете које је квази-демократски блок оставио у аманет садашњим властима.

Ако то не могу да схвате и прихвате -тренутно су у соби са искривљеним огледалима попут Алисе из приче Луис Керол!

А још ако нису свесни да Луис Керол није жена, него псеудоним енглеског математичара Чарлса Латвиџа Доџсона – тек онда су у забрињавајућој политичкој заблуди! Доџсон се бавио и теоријама гласања, тако да: “Не верујте демократама и када уље и сендвиче носе!“

Као слободни грађани и бирачи, запамтите да бивши ДОС почива на 3 постулата-лаж, лаж и лаж!

Уосталом, 4.марта Београд ће умети да раздвоји жито од кукоља-оловком! А не метком, како прете носиоци политике лажи, графитима мржње по београдским фасадама!

 

About the author

Related

Оставите одговор